Potřebujete dát vašemu městu, obci či zájmovému spolku novou tvář? Chcete aby vše bylo sladěné stejně jako symfonický orchestr? Toužíte vytvořit lehce rozpoznatelnou identitu, kterou není možné přehlédnout? Nebo je jen čas na změnu?

ŘEŠENÍM JE JEDNOTNÁ VIZUÁLNÍ IDENTITA

Prezentace společného vizuálního stylu pro obce, města a spolky, nebo i firmy, je potřebná k zajištění snadné identifikace a profesionálního vzhledu. Naše návrhy mimo jiné zahrnují vývoj loga, výběr typografie, palety barev a jejich aplikaci na různé styčné materiály jako jsou např. webové stránky, brožury, katalogy a další tiskoviny, či propagační předměty. Zapojení představitelů obce, spolku nebo firmy do procesu vývoje je nezbytné, aby finální vizuální styl odrážel charakter a význam dané lokality či uskupení. Efektivní vizuální styl zvyšuje autenticitu a důvěru ve vaši osobitost.

VYTVOŘÍME BRAND A MERCH NA MÍRU
(LOGO, MANUÁL, MASKOT, ERB ATD.)

Vytvoříte si investici do budoucnosti – Budete budovat důvěru a unikátnost (logo, vizitky, hlavičkový papír, bulletin, reklamní předměty, web, aplikace, WORD a PPT šablony atd.)

Budete mít originální a snadno rozpoznatelný vzhled – Daleko ucelenější komunikace s občany, podporovateli a fanoušky. Díky mnohaletým zkušenostem a kreativitě našich grafiků jsme schopni vám navrhnout osobitou vizuální identitu.

NÁŠ TÝM

Náš zápal nikdy neutuchá – nenecháme si ujít novinky v oboru, a chce je zprostředkovat i vám. V týmu DigiDay Creative se o vás postarají: marketingový konzultant, projektový manažer, grafik, programátor, designer, videomaker (25+ specialistů).

CO OCENÍTE NA SPOLUPRÁCI?

Komplexnost: Nabízíme ucelený balíček služeb týkající se kreativity a marketingu, to vše pod jednou střechou.

„In-House“ tým: Klíčové profese máme obsazeny interními zaměstnanci, což zaručuje mnohem vyšší efektivitu a flexibilitu.

Zvýšení viditelnosti: Kombinací on-line a off-line světa zvyšujeme vizibilitu.

Kvalitní zpracování výstupů: Zakládáme si na tom, aby od nás odcházela především kvalita, což je naše hlavní krédo.