Jedním z důležitých faktorů, na který dnes zákazníci kladou zřejmý důraz, je bezesporu odolnost. Když investujete do zařízení vyšší hodnoty, je přirozené očekávat dlouhou životnost a spolehlivou funkčnost. U venkovních elektronických úředních desek je odolnost naprosto klíčovým parametrem, protože samosprávy nechtějí investovat do něčeho, co by dlouhodobě neobstálo. V tomto ohledu digitální úřední desky DigiDay excelují díky svému propracovanému antivandal provedení, které patří mezi nejlepší na trhu. Toto provedení zajišťuje, že desky jsou navrženy a vyrobeny tak, aby co nejvíce odolávaly úmyslnému poškození i nepříznivým vnějším vlivům. Díky kvalitním materiálům je zaručena jejich dlouhá životnost a odolnost, což je nezbytné pro jejich umístění na veřejně přístupných místech, kde musí dlouhodobě spolehlivě fungovat.

Antivandal provedení našich elektronických úředních desek obsahuje:

  • Odolné materiály: Deska je vyrobena z pevné oceli s nerezovou úpravou, která zajišťuje odolnost vůči fyzickým útokům, jako jsou nárazy, pokusy o rozbití či poškrábání.
  • Ochranné sklo: Displej desky je chráněn speciálním 6mm tvrzeným sklem, které je výrazně odolnější než běžné sklo a účinně chrání proti rozbití a poškrábání.
  • Bezpečnostní fólie: Displej je navíc zabezpečen bezpečnostní UV ochrannou fólií, která snižuje riziko rozbití skla a minimalizuje možnost poškrábání.
  • Zabezpečení proti vandalismu: Deska je vybavena dodatečnými bezpečnostními prvky, jako jsou zámky a ochranné kryty, které brání neoprávněnému přístupu k vnitřním komponentám.
  • Antigraffiti a antivandal povrch: Speciální nástřiková směs aplikovaná na kalenou ocel zamezuje poškození a usnadňuje odstranění graffiti nebo jiných nežádoucích nánosů.
  • AntiFreeze technologie: Zabraňuje teplotním šokům zařízení při velmi chladném počasí nebo při výrazných teplotních změnách.
  • Třída krytí IP65: Zahrnuje ochranu proti vniknutí vody a prachu, což zajišťuje plnou funkčnost desky i v náročných venkovních podmínkách.

Odolnost vůči teplotním změnám: Elektronické úřední desky (EÚD) jsou tiché, ekologické, esteticky přitažlivé a odolné vůči dešti i sněhu, a to i při extrémních teplotách od -40 do +75 °C. Díky automatickému termostatu účinně odolávají také jakékoliv vlhkosti.