DigiDay nedělá jen elektronické úřední desky, ale snaží se obcím vyjít vstříc i v dalších oblastech jejich působnosti. V březnu 2024 jsme se z naší ostravské centrály vydali na „Den malých obcí„, který se konal nejdříve v Praze a poté i v moravské Olomouci. V rámci prezentace naší společnosti, jsme se zájemci z řad starostů soutěžili o možnost vytvoření obecního videa z dronu v rámci soutěže „Natočíme Vaši obec z nebe“.

Nedávno jsme vylosovali vítěze, a stala se jím malebná obec Bělá pod Pradědem. Gratulujeme! Místní se tak mohou těšit na zhruba tříminutové reklamní video z ptačí perspektivy, které jim bude zdarma zprostředkováno. Již nyní se na natáčení velmi těšíme, neboť Bělá skýtá mnoho předností jako dva kostely, indoorové zábavní centrum, cyklostezky v podmanivé přírodě, lesní hřbitov Rudohoří a další atraktivity.

A co vaše obec?
Líbilo by se vám kdyby i vaše obec měla své vlastní obecní video? Kontaktujte nás. Mimojiné nabízíme unikátní pohled z nebe, který odhalí celou rozlohu vaší obce a představí její klíčové památky. Vytvoříme scénář, projdeme si lokaci. V jednom pěkném dni pak natočíme vše podstatné, samozřejmě i za využití dronu. Výsledné video upravíme, nastříháme, naefektujeme, nabarvíme a dodáme vám v MP4 formátu. Díky němu budete moci poté prezentovat to nejzajímavější z vaší obce.

Jak to v Bělé pod Pradědem dopadne vás budeme informovat na našich stránkách a sociálních sítích.

Na video se můžete podívat ZDE.