DigiDay elektronická úřední deska Ostrava-Jih

 

V moderním světě, kde technologie dominují, je odolnost, spolehlivost a bezpečnost elektronických zařízení klíčová. DigiDay Czech vyrábí digitální úřední desky, které nejen splňují, ale i překračují tyto standardy. V následujícím článku se podrobněji podíváme na některé výjimečné vlastnosti, které LED panely a nástěnné panely od DigiDay nabízejí.

Jedním z hlavních rizik, kterým čelí elektronická zařízení, je vandalismus. DigiDay LED panely jsou vybaveny technologií ANTIVANDAL, což je nerezavějící a prakticky nezničitelná povrchová úprava. Tato vlastnost zajišťuje dlouhou životnost a snižuje náklady na údržbu.

Bezpečnostní sklo na LG displejích v DigiDay úředních deskách je navrženo tak, aby odolalo nárazům a prasklinám. Tím je zajištěná nejen dlouhá životnost, ale i bezpečnost pro uživatele.

Každý DigiDay nástěnný panel i volně stojící panel je chráněn IP 65 ochranným krytím. Toto krytí zajišťuje, že elektronická úřední deska (odkaz se otevírá do nového okna) je odolná proti prachu, vodě a dalším vnějším faktorům, což je zvláště důležité v exteriéru.

LED panely od DigiDay jsou schopny fungovat v širokém rozmezí teplot, od -40 do +75 stupňů Celsia. To umožňuje jejich využití v různých klimatických podmínkách a geografických lokalitách.

Každá DigiDay digitální úřední deska (odkaz se otevírá do nového okna) je vyrobená a certifikovaná v České republice, což zajišťuje její kvalitu a spolehlivost.