elektronická úřední deska a jednatel firmy DigiDay 2024

 

Rok 2024 je zlomovým rokem v oblasti komunikace mezi občany a úřady. Roli sehrají také novinky pro elektronické úřední desky a digitální panely DigiDay. Tyto produkty přináší nový rozměr efektivity a pohodlí, který si již pochvalují stovky měst a obcí.

Elektronická úřední deska DigiDay je správný krok měnící představu o běžném kusu vybavení na radnicích v dynamické centrum přinášející informace. Díky možnosti zveřejňování informací z pohodlí domova a jejich okamžitým zobrazením na desce, DigiDay nabízí rychlost, efektivitu a snadnou dostupnost informací.

Úřední desky DigiDay jsou oblíbené mezi občany všech věkových skupin, ať už jako nástěnný panel a nebo volně stojící. Starší generace oceňují přehlednost a dobře čitelná písmena, zatímco mladší generace ocení snadný přístup k informacím. DigiDay tak funguje jako most mezi generacemi, spojující moderní technologie s každodenním životem.

Vyrobené a certifikované v České republice

V oblasti technologie je DigiDay na špičce. Díky tangenciální ventilaci, integrování LED obrazovky s dotekem od LG a procesorům INTEL jsou tyto digitální panely energeticky nejefektivnější na trhu. Pomohou vám ušetřit náklady a přináší i další významné ekologické benefity. Odolné jsou také vůči extrémní teplotě od -40 do +75 stupňů Celsia.

DigiDay panely jsou synonymem pojmů kvalita a spolehlivost. S více než 680 spokojenými klienty DigiDay zastává pozici lídra v oblasti moderních a efektivních řešení pro města a obce.

Nechte se inspirovat a připojte se k nám na nadcházejících událostech, jako jsou Dny malých obcí v Praze a Olomouci, či odborné konference APÚMS, nebo Urbis Smart City Fair v Brně, kde se můžete dozvědět více o tom, jak DigiDay může obohatit vaše město či obec.

Podnikáte? Jste primátor města, nebo starosta obce? Nezapomeňte si zaznamenat tyto termíny, kde se s námi můžete už brzy setkat:

Dny malých obcí – Praha (19. března)
Dny malých obcí – Olomouc (26. března)
Odborná konference APÚMS – Podbanské (20.- 22. března)
Urbis Smart City Fair – Brno (4.- 6. června)