natáčení ve firmě DigiDay

 

Naše odbornost v oblasti digitalizace je to, co nás odlišuje. Úspěchy DigiDay (odkaz se otevírá do nového okna) si získaly pozornost, což dokazuje naše účast v renomovaném pořadu Chytrý region, který produkuje a vysílá přední regionální televize v České republice Polar TV.

V premiérovém vysílání 26. října 2023 jsme měli příležitost představit široké veřejnosti naše inovace a vizionářské projekty, které mají ambice formovat budoucnost nejen našeho regionu.

Pořad Chytrý region se zaměřuje na prezentaci inovací, technologií a udržitelných řešení firem z různých obchodních sektorů. Jeho cílem je ukázat místní podniky, které svými smart produkty a službami přispívají k rozvoji společnosti. Mezi tyto inovace patří i naše elektronické úřední desky (odkaz se otevírá do nového okna), dostupné jak ve stojanové variantě, tak coby nástěnný panel.

„Naše spolupráce s Polar TV byla odstartována díky řadě úspěšných digitalizačních projektů, které jsme společně realizovali v Moravskoslezském kraji. Spolu jsme instalovali třeba informační nástěnné panely v nemocnici Opava,“ říká Martin Klimánek, jednatel naší společnosti, o příležitostech, které vedly k natáčení pořadu Chytrý region přímo v našich prostorách.

„Vystoupení v Chytrém regionu nám umožnilo prezentovat naše služby široké veřejnosti a zároveň zdůraznit, že Ostrava je místem, kde se rodí talent a inovace. Je nám ctí, že jsme  mohli reprezentovat DigiDay, Ostravu i celý  Moravskoslezský kraj v tak prestižním pořadu,“ komentoval události Ing. David Stružka, jednatel firmy.

Už teď plánujeme, že se zapojíme do významného inovačního projektu s institucemi v Moravskoslezském kraji, které se zaměřují na výzkum a vývoj (R&D). Tyto kroky budou mít pozitivní vliv na digitální scénu v celé České republice. Sledujte nás, abyste byli v obraze o všech důležitých novinkách. Společně tvoříme chytrý region.

Podívejte se na celý díl Chytrého regionu: