Ve druhé polovině dubna vyrazil tým našich kolegů a obchodníků na Event fest uspořádaný ve středu 24.4.2024 na pražském Výstavišti. Jednalo se o pátý ročník stále populárnějšího festivalu zaměřeného na profesionály, odborníky i nadšence v oboru eventového marketingu. Jaká byla očekávání našeho týmu a jak moc se setkala s realitou se rozhovořil představitel společnosti DigiDay Czech Martin Klimánek “Vzhledem k tomu, že se většinou pohybujeme na akcích a veletrzích, které jsou zaměřené na samosprávy, jako například Den malých obcí nebo Sjezd tajemníků, tak pro nás byla B2B akce zaměřená na eventy novinkou. Byli jsme velice příjemně překvapeni úrovní akce, i tím kolik lidí na ní bylo. Byli zde lidé z oboru, kteří pokládali zajímavé dotazy. Rozdali jsme mnohonásobně více propagačních materiálů, než na  zmíněných akcích pro samosprávy. Za nás jsme tedy byli rozhodně spokojeni a chtěli bychom se Event festu příští rok zůčastnit znova.

Vystavovatelům byla určena část festivalu nazvaná Event Expo – Největší eventový veletrh venues, služeb a agentur v ČR a na Slovensku. Je zřejmé, že taková akce si zaslouží zdařilou firemní prezentaci. Co vše bylo na stánku DigiDay Czech k vidění představil David Stružka “Na Event Fest jsme v podstatě vezli naše hlavní digitální panely, ať jsou to Extra Touch, Led View. Vezli jsme i iNavi, což je horizontální kiosek, který je vhodný například do obchodních center. Představili jsme ale i horkou novinku T- OLED display, což je transparentní displej.” Nakonec tak není vůbec překvapující, že stánek DigiDay Czech měl ze strany návštěvníků velmi kladné ohlasy. Postřehy z průběhu akce dodává také manažer prodeje a pronájmů Jiří Výpala “Reakce návštěvníků byly více než pozitivní. Byli nadšeni prakticky z každého modelu, který náš stánek nabízel. Věřím, že na této akci jsme všichni navázali nová obchodní partnerství, a že feedback bude do budoucnosti nadmíru pozitivní.

Akce tohoto typu jistě nabízí podněty do budoucna. Náš tým aktuálně vyvodil závěry z ohlasů přicházejících od návštěvníků. “Určitě bychom se chtěli více zaměřit na pronájmy našich digitálních kiosků pro eventové agentury, protože vidíme, že standardní “rentálky” toto moc nedělají a není to pro ně zajímavé, ale z pohledu našich produktů to zajímavé je. Chtěli bychom agenturám nabídnout plnohodnotný servis. Ve zkratce – Všechny pavilony i vystavující byli zajímaví. Narazili jsme i na pozoruhodné cateringové firmy. Nejvíce mě zaujal stánek cateringu Zátiší, který neposkytoval “standardní chlebíčky”, ale na zajímavých barevných krekrech servíroval rozličné druhy pasty ochucené zeleninou. Bylo to opravdu chuťově velice bohaté a netradiční. Za mě je catering Zátiší rozhodně zajímavá věc. Co bych dále ještě vypíchnul, byly určitě workshopy.” dodává Martin Klimánek.

 Je tedy skoro jisté, že se příští rok na této báječné akci opět uvidíme.