Město Pacov se nedávno dočkalo významné modernizace svých komunikačních prostředků díky společnosti DigiDay, která zde instalovala novou elektronickou úřední desku. V následujícím textu se podíváme blíže na průběh této spolupráce a výhody, které elektronická úřední deska městu přináší.

Spolupráce odstartovala

Úvodní fáze spolupráce mezi městem Pacov a DigiDay zahrnovala schůzku a prezentaci možností, které nabízí elektronická úřední deska a LED panely DigiDay. Interaktivní prezentace umožnila úředníkům položit dotazy a dozvědět se více o technických specifikacích a vertikální orientaci desky s úhlopříčkou 55 palců.

Instalace po podpisu smlouvy

„Realizace byla na vysoké profesionální úrovni, což potvrzuje naši volbu DigiDay jako spolehlivého partnera,“ uvedl tajemník MěÚ, Stanislav Macháček, po instalaci, která následovala po důkladném plánování a podepsání smlouvy.

Výhody nové desky

Elektronická úřední deska zvyšuje dostupnost a čitelnost veřejných informací pro občany Pacova, podporuje transparentnost a lepší zapojení občanů do veřejného života díky efektivnějšímu sdílení informací.

Servis a podpora

DigiDay se může pochlubit kvalitní servisní podporou, což Stanislav Macháček ocenil v referenčním dopise, který jsme si zarámovali. Bezproblémová podpora zajišťuje, že elektronická úřední deska bude nadále efektivně sloužit potřebám města.

Závěrečná myšlenka

Instalací elektronické úřední desky prohloubila společnost DigiDay svou spolupráci s veřejným sektorem, čímž Pacov získal moderní řešení pro lepší komunikaci s obyvateli.