Systém LEDWARE se neustále zdokonaluje, aby svým uživatelům nabízel co nejefektivnější nástroje pro správu obsahu. Jednou z nejnovějších funkcí je plánované zveřejňování obrázků a bannerů, které zjednodušuje automatizaci vizuálních sdělení, ať už jde o spořiče obrazovky nebo hlavní carousel.

Jak funguje plánované zveřejňování?

Tato nová funkce umožňuje administrátorům naplánovat zobrazení konkrétního obsahu na určité časové období. Ať už potřebujete propagovat sezónní události, akce nebo rotovat reklamní bannery, nyní můžete vše předem nastavit a nechat systém, aby publikoval obsah přesně ve chvíli, kdy je to potřeba. Zajišťuje to nejen snadnější správu, ale i lepší vizuální komunikaci s veřejností.

Klíčové výhody funkce

  • Úspora času: Plánování zobrazení obsahu šetří čas, protože nemusíte každý den manuálně aktualizovat bannery nebo obrázky. Jednoduše nastavíte datum a systém se postará o vše ostatní.
  • Cílené sdělení: Díky možnosti naplánovat obsah podle data můžete lépe přizpůsobit sdělení konkrétním událostem, jako jsou svátky, místní akce nebo sezónní nabídky.
  • Konzistentní prezentace: Nová funkce zajišťuje, že se zadaný obsah zobrazí konzistentně napříč různými částmi systému, což zlepšuje vizuální jednotnost a profesionální vzhled prezentace.

Jednoduchá správa obsahu

Správa plánování obsahu je velmi intuitivní. Administrátoři mohou snadno nastavovat čas a datum pro jednotlivé obrázky nebo bannery prostřednictvím uživatelsky přívětivého rozhraní. Tento proces je navržen tak, aby zvládal i větší objem obsahu bez zbytečného zdržení, čímž se zjednodušuje správa vizuálních materiálů.