elektronická úřední deska ve Valašské Bystřici

 

V současné éře digitalizace je klíčové, aby veřejné organizace šly směrem technologického pokroku. Elektronická úřední deska je jedním z efektivních nástrojů, kterým toho lze dosáhnout.

Mezi našimi spokojenými klienty, kteří vychvalují technologie DigiDay, je i Valašská Bystřice. Tato obec si u nás pořídila moderní elektronickou úřední desku, která zahrnuje originální software LEDWARE, odolnou ANTIVANDAL úpravu a LED obrazovky od LG.

Valašská Bystřice je významná obec v okrese Vsetín, obklopená nádherným výhledem na Vsetínské vrchy. S více než 2200 obyvateli a plochou téměř 36 čtverečních kilometrů je jednou z nejrozsáhlejších obcí v České republice.

Starosta Ing. Josef Maleňák o nás prohlásil: „DigiDay Czech je naším dodavatelem nové elektronické úřední desky. Osobní prezentaci, kde jsme se s produktem poprvé setkali, nám předvedla obchodní zástupkyně. Její prezentace byla srozumitelná a komplexní. Rádi bychom poděkovali společnosti DigiDay Czech za vynikající spolupráci, a to jak při prvním seznámení s produktem, tak i při jeho instalaci.“

Ano, je to pravda. Naše elektronická úřední deska, ať už samostatně stojící, nebo jako nástěnný panel, přináší mnoho výhod, jako je minimální energetická náročnost, snadná manipulace a vysoká úroveň zabezpečení.

Pokud i vy chcete správně přenést přivést svou obec, město nebo firmu do digitálního věku, s námi máte jistotu, že jdete správnou cestou. Kontaktujte nás.