srazka-automobilu-a-uredni-desky-Potstat

 

Potštát je malebné městečko s historickým jádrem, které je od roku 2003 chráněno jako městská památková zóna. Nachází se zhruba půl hodiny od Olomouce a je obklopeno malebnými skalisky a nedotčenou přírodou. 

Ačkoliv je Potštát domovem pro pouhých 1200 obyvatel, ukazuje svůj moderní charakter také díky elektronickým úředním deskám DigiDay, které tu zásluhou starosty Reného Passingera najdete na několika místech.

Jedna z těchto úředních desek však nedávno prošla neobvyklou zkouškou. “Naše úřední desky jsou vybaveny speciální úpravou ANTIVANDAL, což je dělá prakticky nepoškoditelnými. Ale osud měl tentokrát pro jednu z desek v Potštátě jiné plány. V zimním období naboural do desky řidič s letními pneumatikami,” sdělil Arnold Zlámal, technik z DigiDay.

Co je ale skvělé, je fakt, že elektronická úřední deska srážku s vozem přežila. A nejen to. Díky promptní reakci techniků z DigiDay byla deska rychle opravena a znovu v provozu, což potvrzuje její odolnost a kvalitu.

DigiDay tímto příběhem potvrzuje svou pozici jako lídra v oblasti elektronických úředních desek a své odhodlání sloužit občanům i v těch nejtěžších situacích.

☎ Zavolejte nám ➜ +420 608 899 640

✉ Napište nám ➜ david@digiday.cz

🌐 www.uredni-deska.eu / www.digiday.cz