Velikou inovací našeho programu LEDWARE jsou nyní automatické překlady obsahu. Díky těmto novým vylepšením můžeme nyní uživatelům nabídnout lokalizované informace a výrazně zlepšit jejich zážitek. Při dnešní celosvětové integraci je schopnost komunikovat v různých jazycích zcela zásadní a naše nová funkce to výrazně usnadňuje.

Jak to funguje?

Automatické překlady jsou zcela dostupné pro různé datové moduly našeho systému. Nejoblíbenějšími, pro které jsou překlady nejčastěji využívány, jsou Aktuality a Kalendář akcí. Tak mohou uživatelé rychle a snadno získat čerstvé informace a plánovat si své aktivity bez ohledu na jakékoliv jazykové bariéry. Aktivace překladů je v současnosti možná pro každý z našich datových modulů. Tato flexibilita zajišťuje, že si každý uživatel může vyhledat právě ten obsah, který potřebuje mít přeložený.

Podporované jazyky

V základní sadě lze v této chvíli přepínat mezi 8 nejpoužívanějšími evropskými jazyky, což ve velké míře zaručuje široké pokrytí a dostupnost informací pro hojné množství evropských uživatelů. 

Aktuálně podporujeme:

  • Češtinu
  • Slovenštinu
  • Polštinu
  • Angličtinu
  • Němčinu
  • Maďarštinu
  • Francouzštinu
  • Italštinu

Uživatelé mohou jednoduše přepínat mezi jednotlivými jazyky a následně využívat ten jazyk, který je pro ně nejkomfortnější. Takováto věc je bezesporu naprosto výborná pro města a obce, které mají populaci s různou jazykovou vybaveností, nebo pro turisty, kteří toto místo navštíví.

Výhody automatických překladů:

  1. Zvýšená dostupnost: Díky automatickým překladům mohou uživatelé snadno přistupovat k informacím v jazyce, který ji vyhovuje. To zvyšuje dostupnost informací pro mnohé obyvatele, včetně cizinců a návštěvníků, kteří nemusí ovládat místní jazyk.
  2. Zlepšená komunikace: Lokalizovaný obsah zlepšuje komunikaci mezi uživateli a informacemi pocházejícími od obce či města, kterému je náš systém dodáván. To především znamená, že zásadní oznámení, novinky a události mohou být efektivně předkládány všem zájemcům z řad obyvatel a návštěvníků.
  3. Přizpůsobivost: Možnost aktivace překladů pro různé moduly umožňuje přizpůsobení systému konkrétním potřebám uživatele. Uživatelé si mohou vybrat, které moduly chtějí mít přeložené, což jim dává naprostou kontrolu nad tím, jaké informace jim budou přístupné a v jaké jazykové mutaci.

Jak aktivovat automatické překlady?

Aktivace automatických překladů je naprosto jednoduchá a intuitivní. Uživatelé mohou vstoupit do nastavení svého účtu, kde naleznou možnost výběru. Celý proces je navržen tak, aby byl co nejjednodušší, tudíž i ti méně technicky zdatní uživatelé si mohou opravdu snadno nastavit překlady dle svých potřeb. 

Příklady využití

Automatické překlady obsahu najdou uplatnění v mnoha situacích. 

Například:

  • Turistické destinace: Města a obce, které jsou často vyhledávány turisty, mohou nabídnout veškeré informace o místních atrakcích, událostech a službách v několika jazycích. To výrazně zvyšuje komfort a atraktivitu lokality.
  • Mezinárodní komunity: Obce s různorodým obyvatelstvem mohou docílit toho, že všechny skupiny obyvatel budou mít přístup k důležitým informacím v rodném jazyce.
  • Podniky a organizace: Firmy a organizace mohou mnohem snadněji komunikovat se svými klienty a partnery v jimi preferovaném jazyce, což ve výsledku výrazně zlepšuje obchodní vztahy a zákaznickou spokojenost.