DigiRegion je digitální obec jednoduše.

 

V rychlém světě dneška je klíčové, aby obce komunikovaly s občany efektivně. DigiRegion (odkaz se otevírá do nového okna) je tu, aby vám pomohl. Jde o inovativní platformu, která poskytuje komplexní řešení pro obecní komunikaci.

 

Co vám může DigiRegion nabídnout?

Je více než jen spojením obecního webu, TV info kanálu a digitálního informačního panelu. Jejich mobilní aplikace, která je srdcem celého systému, je navržena tak, aby vyhovovala specifickým potřebám vaší obce. Občané tak mají všechny důležité informace doslova na dosah ruky.

 

Efektivní správa z jednoho místa

Jedním z hlavních přínosů je snadná administrace. Nyní můžete ovládat všechny komunikační kanály z jednoho místa, což vám ušetří čas a zefektivní vaši práci.

 

Komplexní 4v1 řešení

DigiRegion není jen mobilní aplikace. Je to komplexní systém, který zahrnuje vše od webových stránek a sociálních sítí až po informační panely a obecní televizi.

 

 

Informace dostupné pro všechny

Uživatelské prostředí je navrženo tak, aby bylo přístupné i pro starší generace a ty, kteří nemají přístup k internetu. DigiRegion (odkaz se otevírá do nového okna) je tak ideální pro komunikaci široké veřejnosti.

 

Mobilní zařízení jako budoucnost

S vědomím, že mobilní zařízení jsou budoucností komunikace, nabízí DigiRegion aplikaci šitou na míru vašim potřebám.

 

Spolupráce s místními institucemi

Systém umožňuje snadné napojení na obecní spolky a instituce, což zajišťuje, že všechny strany mohou efektivně spolupracovat online.

 

Aktuální a atraktivní obsah

Platforma je navržena tak, aby podporovala týmovou práci a umožňovala rychlé aktualizace, což zajišťuje, že vše bude vždy aktuální a atraktivní.

 

Cenová dostupnost a udržitelnost

DigiRegion je cenově přístupný a udržitelný. Společnost sleduje trendy a aktualizuje systém na základě zpětné vazby od svých klientů.

 

Propojení obcí a mikroregionů

Pokud v systému pracuje více obcí, technologie umožňují jejich efektivní propojení, a to jak na webových stránkách mikroregionu, tak i v mobilní aplikaci  DigiRegion Obecní síť (odkaz se otevírá do nového okna).

Pro více informací si můžete prohlédnout promo video (odkaz se otevírá do nového okna) a přečíst si reference (odkaz se otevírá do nového okna) od spokojených zákazníků.