Dovolte nám představit nejnovější nabídku DigiDay, která nasměruje Vaši obec či město do 21. století. DigiDay nyní nabízí naprosto skvělou příležitost k modernizaci, propagaci a zlepšení komunikace s Vašimi občany a návštěvníky. Při koupi elektronické úřední desky DigiDay do 30.9.2024 od nás zároveň dostanete natočení reklamního obecní videa z dronu nebo panoramatického pohledu (360°) zdarma! 

 

Výhody, které nechcete přehlédnout! 

 

Zakoupením EÚD od DigiDay získáte zdarma precizně natočené reklamní video pořízené z dronu. Následně toto video nebo fotky můžete využívat k propagačním účelům, na nejrozmanitější prezentace vaší obce nebo coby součást jakékoliv informační kampaně. Zainvestujte do inovací a ukažte místním občanům, že jdete s dobou!

 

Nejlepší řešení pro obce a města 

 

Naše EÚD DigiDay přinášejí revoluční způsob, jak informovat efektivně a předložit snadný přístup ke všem důležitým dokumentům. Moderní digitální technologie nabízí především transparentnost a dostupnost informací pro všechny občany.

 

A jaká je konkrétně naše nabídka?

 

Reklamní video pro města a obce natočené dronem z ptačí perspektivy – Reklamní spot, který precizními leteckými záběry představí obec v celé její kráse.

 

NEBO

 

Panoramatický pohled (360°) – Virtuální prohlídka z ptačí perspektivy, kterou si může uživatel zoomovat. 

 

ABY TOHO NEBYLO MÁLO, DOSTANETE JEŠTĚ GRÁTIS

 

Letecké snímky obce – Klasické fotografie z nebe, které dron během letu pořídí.

 

P.S.: Ještě jednou ale raději upozorňujeme, že naše nabídka je časově omezená! Učiňte krok ke zviditelnění Vaší obce ještě dnes. Vše je navíc možné získat v režimu náhradního plnění

 

Kontaktujte DigiDay Czech a my Vám představíme všechny detaily aktuální nabídky. Naši odborníci jsou připraveni Vám podat ruku s implementací a zabezpečit, aby vše proběhlo naprosto hladce a bez nejmenších problémů.