Naše produkty a služby vám dodáme v režimu náhradního plnění

Předkládáme nabídku moderního řešení přenosu informací ve vaší obci, městě či škole. Pro samosprávy poskytujeme elektronické úřední desky Digiday a pro vzdělávací zařízení digitální interaktivní panely Digiday Educo, to vše je nyní můžete získat formou náhradního plnění. Díky tomu nejen dodržíte povinnosti, které vám ukládá česká legislativa, ale zároveň získáte vysoce funkční komunikační nástroj pro občany, zaměstnance, studenty i širokou veřejnost od české firmy.

Jaké jsou přínosy našich elektronických úředních desek a digitálních interaktivních panelů?

  • Lepší informovanost a motivace – Vizuálně atraktivní prezentace instituce a jejich aktivit zvyšuje zájem.
  • Zvýšení přehlednosti a dostupnosti informací – Vše na jednom místě a dostupné pro všechny.
  • Intuitivní ovládání a navigace – Uživatelsky přívětivé rozhraní usnadňuje používání.
  • Okamžité aktualizace – Možnost okamžitých změn z pohodlí kanceláře, sborovny či domova. Podpora 365 dní v roce!
  • Efektivnější komunikace s veřejností – Účinný způsob informování a propagace.
  • Úspora času a snížení nákladů – Minimalizace tisku a distribuce papírových materiálů. Ušetříte čas při vyvěšování dokumentů, přičemž výrazně snížíte spotřebu elektřiny!
  • Ekologické řešení – Snížíte svou uhlíkovou stopu.
  • Odolnost a bezpečnost – Deska i panel obsahují antivandal systémem a softwarové zabezpečení. Venkovní verze vydrží veškeré rozmary počasí.
  • Snadná integrace s vaším webem nebo externími či interními systémy – Náš systém LEDWARE plně automaticky načítá informace z webových stránek, ale i z informačních systémů (Bakaláři, Škola online, Edupage apod.)

Jak to s elektronickými úředními deskami a panely funguje?

Elektronické úřední desky DigiDay a Digitální interaktivní panely Educo jsou navrženy tak, aby byly intuitivní a snadno integrovatelné do vašeho stávajícího systému. Samotná instalace je rychlá, proběhne během jednoho dne, a je plně kompatibilní s požadavky na náhradní plnění.

Nabízíme dobré cenové podmínky i kompletní servisní podporu. Objednejte si digitální zařízení na míru a získejte výhody náhradního plnění.

Pokud máte zájem o ukázku nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na možnost pomoci vám zmodernizovat a zefektivnit vaši komunikaci.