Elektronické úřední desky v poslední době často vyhrávají v neprospěch klasických úředních desek. Starostové měst a obcí bývají nespokojeni se klasickými úředními deskami. Klasické úřední desky v porovnání s elektronickými úředními deskami poskytují totiž omezený prostor pro zveřejňování úředních dokumentů. A také postrádají přidanou hodnotu, kterou nabízejí elektronické úřední desky.

Obce a města chtějí informovat občany o aktuálním dění moderní a interaktivní formou pomocí elektronické úřední desky. Nechtějí se spoléhat pouze na hlášení místního rozhlasu, který je mnohdy špatně slyšet a navíc stojí obce nemalé peníze kvůli autorským poplatkům.

Pokud jste dosud o venkovních elektronických úředních deskách neslyšeli, dovolte nám je představit. Elektronické úřední desky jsou inovací klasických úředních desek, které mají své místo před obecním úřadem v obcích a městech. Narozdíl od těch klasických však elektronické úřední desky poskytují neomezený prostor pro zveřejňování informací. Elektronické úřední desky jsou informačním centrem, které funguje čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu, každý den v roce. Občané tak mohou kdykoli během dne získávat přehled o tom, co se bude dít v místě jejich bydliště nebo v jeho blízkém okolí.

Elektronické úřední desky toho umí mnohem více

Elektronické úřední desky nejsou pouze nástrojem, jak zlepšit informovanost občanů a sdílet s nimi vše, co se děje a bude dít. Elektronické úřední desky umí zobrazovat předpověď počasí na několik dní dopředu. Můžete zde za úplatu propagovat obecní spolky, obecní restauraci nebo hotel a jiná kulturní zařízení. V neposlední řadě jsou elektronické úřední desky skvělým turistickým průvodcem, protože ukáží a poradí turistům, kde se nachází turistické trasy, rozhledny nebo jiné atraktivní turistické cíle.

Ani ve vašem městě či obci by neměla elektronická úřední deska chybět. Kontaktujte nás.

 

☎ Zavolejte nám ➜ +420 608 899 640

✉ Napište nám ➜ david@digiday.cz

🌐 www.uredni-deska.eu / www.digiday.cz