V našich městech a dokonce i obcích se začínají objevovat vedle klasických úředních desek i ty krásné zářící venkovní elektronické úřední desky a jejich koupi zvažují další a další starostové. 

Možná také přemýšlíte zda tuto elektronickou úřední desku obci pořídit. 

Dovolte nám předložit výhody takové úřední desky. 

Taková deska hlavně nahradí i větší počet starých úředních desek, na které je třeba denně tisknout množství čerstvých informací k dění v obci, kraji i v naší zemi. Některé vydrží vyvěšené déle, ale pak je třeba obnovit jejich čitelnost a některé se zase mění velmi rychle, takže je třeba se obsahu i vzhledu úřední tabule stále věnovat. Na moderní úřední desce si čtenář najde cokoliv, co ho zrovna o obci či úřadu zajímá, dokonce se může podívat na webové stránky obce. I v dnešní době ne každý má takovou možnost z domova či mobilního telefonu.

Určitě Vás potěší neomezená kapacita informací, které doplňujete či měníte z pohodlí kanceláře. Veškeré informace jsou lidem k dispozici 24 hodin denně 365 dní v roce, přínosné všem obyvatelům a to i těm zdravotně znevýhodněným, kterým se aplikace, díky invalidnímu módu může jednoduše přizpůsobit.

Obsluha dotykového displeje je velmi intuitivní, tuto skutečnost ocení především starší občané a navíc se dá zvětšit dle potřeby. Pro další přibývající informace není třeba dokupovat další klasické úřední desky, ale na vše vám stačí jedna – ta digitální.

Venkovní elektronické úřední desky samozřejmě splňují veškeré legislativní podmínky dle § 26 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, je možné vyhledat všechny zveřejněné dokumenty – ty jsou samozřejmě k dispozici také na elektronické úřední desce na webových stránkách města či obce.

 

 

Ano, jde o elektronické zařízení a můžete mít obavy z vandalů a povětrnostních vlivů. Tato venkovní úřední deska je však vytvořena pro venkovní prostředí. Velmi odolná proti slunečnímu záření, prachu, pylu, dešti, blesku i mrazu. Vydrží teploty od -30° až do + 50° a funguje tedy v jakémkoliv počasí. Je pevná v konstrukci, ale také displej s 7mm tvrzeným sklem odolá případnému vandalismu. 

Cena se samozřejmě nedá srovnat s cenou běžné úřední desky, ale pokud se pro některou z variant rozhodnete, koupíte si moderní, odolnou, dobře obslužnou studnici informací, která pozvedne vzhled a funkčnost vaší informační desky i ráz obce či města. Pokud máte o interaktivní úřední desku zájem a váš rozpočet vám pořízení nedovoluje, máme pro vás jedinečnou nabídku si ji od nás pronajmout na splátky a po poslední platbě přejde do vašeho vlastnictví.

 

☎ Zavolejte nám ➜ +420 608 899 640

✉ Napište nám ➜ david@digiday.cz

🌐 www.uredni-deska.eu / www.digiday.cz