partnerství s webygroup

 

WEBY GROUP, s.r.o. je vedoucím hráčem v oblasti internetových technologií na Slovensku s více než 22 lety zkušeností a širokým spektrem klientů. Tato společnost je zároveň ukázkovým příkladem úspěchů a výzev, které s sebou digitalizace přináší.

Divize WEBYportál je srdcem společnosti, zaměřená na komplexní řešení webových stránek pro samosprávy a instituce ve státní správě. Tato divize nejenže nabízí tvorbu webových stránek, ale také nabízí SMART komunikaci například prostřednictvím e-mailů, SMS a mobilních aplikací.

Nezbytnou součástí služeb je vzdělávání administrátorů těchto webových stránek. To je v souladu s filozofií společnosti, která usiluje o jednoduchou a efektivní správu obsahu na stránkách.

Jednou z výzev, kterým čelí WEBY GROUP, je udržet stránky v souladu s platnými legislativními předpisy. Z toho důvodu společnost nabízí možnost automatického zveřejňování úředních dokumentů na relevantních portálech veřejné správy.

Digitální řešení KIOSK dodávaný ve spolupráci s DigiDay Slovakia s.r.o., je jednou z nejnovějších inovací. Tento produkt nabízí občanům jednoduchý přístup k veřejně dostupným informacím a zvyšuje tím komfort komunikace mezi samosprávou a občany.

Podle zpětné vazby zákazníků je produkt KIOSK velmi oblíbený, což ukazuje, že inovace je v dnešní době klíčová pro efektivní komunikaci a digitalizaci.

Výzvami, kterým WEBY GROUP čelí, jsou udržení kvality služeb v souladu s rychle se měnícími technologiemi a legislativou. Přesto se jim daří na ně nejen reagovat, ale také jim předcházet díky inovacím a vzdělávacím programům. Úspěchy společnosti v digitálním prostředí Slovenska jsou proto pozoruhodným příkladem toho, jak mohou moderní technologie a správný přístup zlepšit životy lidí.

Zdroj: Miriam Surová, obchodní ředitelka Divize WEBYportál