DigiDay na veletrhu

 

Jste připraveni na revoluci v oblasti veřejné správy? DigiDay přináší inovativní digitální řešení, která nejen zjednodušují komunikaci, ale také zvyšují efektivitu a transparentnost. Naše elektronické úřední desky a digitální panely jsou navrženy tak, aby byly snadno použitelné a přístupné pro všechny.

Nenechte si ujít příležitost setkat se s námi a dozvědět se více o tom, jak můžeme vašemu úřadu pomoci. Od konferencí až po veletrhy, budeme až do konce roku aktivní. Těšíme se na setkání s vámi na 4 nadcházejících akcích. Na všech těchto akcích od nás máte možnost obdržet slevový voucher na pořízení elektronické úřední desky.

Naší první zastávkou je Slovensko, kde se od 11. do 13. října 2023 setkáme s přednosty úřadů místních samospráv v Podbanském. 

Poté zamíříme do Česka, kde budeme od 15. do 17. října 2023 v Dolní Moravě na celostátní odborné konferenci Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR. 

A to není vše! V listopadu nás najdete na 58. Dnech malých obcí, a to 2. listopadu v Praze a 7. listopadu v Olomouci.

Pro více informací nás kontaktujte na www.uredni-deska.eu (odkaz se otevírá do nového okna), www.digiday.cz (odkaz se otevírá do nového okna) na telefonu +420 608 899 640 nebo e-mailem na david@digiday.cz.