FIELMANN – NOVÁ OČNÍ OPTIKA

Vaše oční optika s mimořádnými službami i zárukami. Ve Fielmann nabízíme široký výběr dioptrických či slunečních dámských, pánských i dětských brýlí i velký výběr kontaktních čoček.

Vybírat můžete z více než 2000 obrub vlastní produkce i od světových značek a designérů. – Vždy za nejvýhodnější  cenu pro vás, se zárukou vrácení peněz. V nabídce najdete jen produkty s osvědčenou kvalitou.

Ať už jde o brýle na čtení, nová skla do vaší stávající obruby, nebo moderní multifokální brýle, naši optici vám s výběrem obrub a skel rádi a ochotně poradí a pomohou i v případech, kdy vám vaše stávající brýle dokonale nesedí, nebo potřebují opravit drobné nedokonalosti.

Drobné opravy a odborné vyčistění poskytuje Fielmann na každé pobočce zdarma.

Měření zraku zdarma přímo ve vaší optice

Služby, jako je měření zraku, jsou v optice Fielmann nejen samozřejmostí, ale také zdarma. Naši kompetentní optici změří váš zrak pomocí moderní technologie kdykoliv a bez dalších podmínek.

Kontaktní čočky za nejlepší ceny pro vás

Optika Fielmann nabízí na všech pobočkách široký sortiment značkových kontaktních čoček a produktů pro péči o ně. Speciálně vyškolení optici vám poradí s výběrem,  manipulací i péčí o ně. Doporučujeme nechat si kontaktní čočky pravidelně kontrolovat. Tuto komplexní službu poskytujeme zdarma.

 

Proč Fielmann? Přesvědčte se sami.

1. Záruka vrácení peněz

Pokud do 6 týdnů od nákupu uvidíte jinde stejný produkt levněji, Fielmann cenu srovná s konkureční a ještě vám přihodí extra slevu ve výši 10%.

2. Záruka spokojenosti

Pokud vaše nové brýle nesplňují vaše očekávání, vyměníme je, nebo je přijmeme zpět a vrátíme vám kupní cenu. Kdykoli.

Tříletá záruka na veškerý sortiment, včetně dětských brýlí.

3. Zákaznický servis

Služby, jako je měření zraku, či drobné opravy jsou v optice Fielmann nejen samozřejmostí, ale také zdarma. Naši kompetentní optici změří váš zrak pomocí moderní technologie kdykoliv a bez dalších podmínek.

Těšíme se na vás!

www.fielmann.cz

Další akce centra

VÝPRODEJ

Ještě více produktů za ještě nižší ceny

HALF PRICE

Více
SLEVA 50 %

Na druhý kus

REGATTA

Více
NOVÁ KOLEKCE

Posedlost barvami

Humanic

Více
VYZVEDNUTÍ DO 30 MINUT

Expresní dodání s RYCHLART

Datart

Více