NAPOLEON

Předprodej zahájen!

Veleúspěšná spolupráce Joaquina Phoenixe a režiséra Ridleyho Scotta, které před téměř čtvrt stoletím dalo vzniknout Gladiátorovi (s malou pomocí Rusell Crowea) znovu ožije v příběhu jednoho z největších vojevůdců všech dob! Napoleon Bonaparta si svou cílevědomostí a taktickými schopnostmi podmanil velkou část tehdejší Evropy a na vrcholu moci si i vlastnoručně nasadil císařskou korunu Poznejte jeho život a ty nejdynamičtější bitvy, jaké kdy byly natočeny!

Napoleon dorazí do Cinema City na největší plátno v ČR v pražském IMAX, 4DX, VIP i dalších formátů v předpremiéře už ve středu 22. listopadu, vstupenky koupíte tady -> https://bit.ly/napoleonova-slava-ozije-v-cinema-city.

Jak se na nový film Ridleyho Scotta těšíte?

NINA A JEŽKOVO TAJEMSTVÍ

Desetiletá Nina miluje tatínkovy pohádky, ve kterých ji vypraví o ježkovi, který objevuje svět. Jednoho večera ale čeká na další příběh marně – táta ztratil práci a jejich životy se převrátí vzhůru nohama.

Dokáže odvážná akce Niny a jejího nejlepšího kamaráda Medhdima ve staré továrně vrátit rodině štěstí? To zjistíte už zítra při premiéře dobrodružného animáku Nina a Ježkovo tajemství, vstupenky můžete koupit tady -> https://www.cinemacity.cz/…/nina-a-jezkovo…/6110d2r

UMĚNÍ JÍST A MILOVAT

Nechybí artovější snímek Umění jíst a milovat.

Láska ke gastronomii mezi nimi zažehla silné pouto.  Aby Donin získal Eugeniinu ruku, rozhodne se tentokrát uvařit on pro ni.

Vstupenky na Umění jíst a milovat najdete tady -> bit.ly/umeni-jist-a-milovat-v-cinema-city

JAK PŘEŽÍT SVÉHO MUŽE

Sice nemá chlapa, ani práci, ale za to má potrhlé kámošky, které ji podrží v každé situaci.  Najde Lucie konečně toho pravého?

Pojďte na komedii Jak přežít svého muže, adaptaci stejnojmenného bestselleru Jany Bernáškové. Vstupenky najdete tady -> https://www.cinemacity.cz/films/jak-prezit-sveho-muze/6005o2r

Další akce centra

DÁRKOVÁ POUKÁZKA

Dárek, který potěší každého

Cinema City

Více
VELKÝ VÝBĚR KRÁSNÝCH ŠPERKŮ

Zlaté a briliantové šperky vysoké kvality

VERTEO LUXURY

Více
KNIŽNÍ TIP

DAV PILKNEY - DOGMAN: LAPAČ 22

KNIHKUPECTVÍ LUXOR

Více
FINÁLNÍ VÝPRODEJ

Ještě více produktů za extra nízké ceny

DEICHMANN

Více